Mindfulness Meet-up thema Compassie (VOL)

Posted on okt 17, 2017 in Mindfulness Meet-Ups
Mindfulness Meet-up thema Compassie (VOL)

Ben je vaak veeleisend naar jezelf, is jouw interne criticus vaak aanwezig en is het lastig om mild voor jezelf te zijn? Op zondag 26 november 2017 organiseren wij een mindfulness meet-up met als thema compassie. Compassie gaat over mild zijn naar jezelf en de wereld om je heen. Tijdens meditaties en de nabesprekingen krijgt dit thema extra aandacht. Deze ochtend is voor iedereen toegankelijk.

Meedoen?
Stuur een mail naar hallo@vink-baan.nl

Prijs €25,- per meet-up (bij voorkeur contant meenemen)

Adres
Teldersweg 80 Rotterdam (de locatie is een oude school waar praktijk Simply Bee een fijne ruimte heeft waar wij gebruik van maken)

Er zijn meditatiekussens aanwezig en voor thee en koffie wordt gezorgd.

Mindfulness Meet-ups

Vanaf oktober organiseren wij maandelijks mindfulness meet-ups. De eerste meet-up is op 15 oktober. We wisselen stiltebijeenkomsten en themabijeenkomsten af. Tijdens de stiltebijeenkomst worden er doorlopend meditaties begeleid, ervaring met mediteren is aanbevolen.

Tijdens de thema ochtenden staan de meditaties en gesprekken in het teken van een mindfulness thema. Houd onze social media in de gaten voor de thema’s. Iedereen kan meedoen! Als je nieuwsgierig bent naar mindfulness of als je behoefte hebt aan samen mediteren en verdieping.

De volgende data staan gepland:
Stilte meet-ups (meditatie ervaring aanbevolen)
zondag 17 december 2017 13.30 – 16.00 uur

Thema meet-ups (Voor iedereen toegankelijk)
Zondag 26 november 2017 9.30 – 12.00 uur
Zondag 14 januari 2018 9.30 – 12.00 uur

 

Leave a Reply