Mindfulness met je baby

Posted on okt 24, 2018 in Sneak previews
Mindfulness met je baby

Ben je ook net moeder geworden? Dan staat jouw leven ook op z’n kop en kom je niet meer altijd toe aan momenten voor jezelf en kan alles om je heen je misschien aanvliegen. Het krijgen van een kind kan naast al het moois ook bijzonder stressvol zijn. Mindul momenten met je baby zijn erg belangrijk. Voor jezelf, je kindje en jullie relatie. Er is niks zweverigs aan, het gaat om bewuste aandacht hebben voor wat er gebeurt op het moment, bij jezelf, je kind en in je omgeving. Bij mindfulness gaat het om het trainen van bewuste aandacht in het hier en nu. Juist nu je leven op zijn kop staat is dit een waardevolle techniek die je toe kan passen in momenten met en zonder je kind.

Voor wie? Moeders en hun baby < 1 jaar
Wanneer? Woensdag ochtend 14 november (alleen bij regen zal het niet doorgaan, dat wordt uiterlijk de avond ervoor besloten)
Hoe laat? 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur (voor wie wil sluiten we af met een koffie bij CROOS)
Wat gaan we doen? We maken met elkaar een wandeling door het Kralingse bos, waarbij je je kind bij voorkeur in een draagdoek/draagzak meeneemt. Mochten jullie dit niet prettig vinden, dan kan het ook in de wandelwagen. Ik begeleid de wandeling waarbij je elementen uit mindfulness meekrijgt om verder toe te kunnen passen in het dagelijks leven.
Waar? We verzamelen bij CROOS, Exercitiestraat 2b Rotterdam
Wie? Ik ben Sanne Vink van Vink&Baan mindfulness. Wij geven mindfulness trainingen en ik werk daarnaast als orthopedagoog in de jeugdhulpverlening. Op 3 maart ben ik moeder geworden van mijn dochter Saar. Omdat ik zelf nu ondervind hoe druk het kan zijn, heb ik extra behoefte aan mindfulness in mijn leven. Ik wil op deze manier mijn kennis en ervaring vanuit mindfulness en mijn werk delen met andere moeders.

Deze eerste bijeenkomst is een try-out met maximaal 6 moeders. Het is kosteloos omdat het een try-out is. Jijzelf hebt een mooi moment met je kind en ik zal je achteraf vragen om feedback en input voor het verder vormgeven van dit idee.

Geef je snel op als je hierbij wilt zijn! Stuur een mailtje naar hallo@vink-baan.nl

Leave a Reply