Mindfulness & More 1 op 1

Posted on aug 18, 2021 in Mindfulness & More 1 op 1 sessie
Mindfulness & More 1 op 1

Loop je jezelf regelmatig voorbij? Glipt het leven voor je gevoel soms door je vingers? Of heb je behoefte aan meer vertraging en verbinding met de natuur in je leven? Dan is een een 1 op 1 sessie mindfulness & more wellicht wat voor jou!

Tijdens een 1 op 1 sessie nemen we jouw behoeften als startpunt. Is er een bepaald thema wat op dit moment speelt in je leven of waar je aandacht naar uitgaat? Op basis hiervan begeleiden wij een sessie van een uur, speciaal voor jou, wandelend in de natuur. Naast meditatie- en mindfulness oefeningen hebben wij veel ervaring in het werken met mensen en een volle rugzak met kennis en middelen om een mooi aanbod op maat te laten ontstaan. Elke sessie zal anders zijn op basis van jouw behoeften, maar je kan in ieder geval rekenen op: vertragen, inzicht en mindfulness met de natuur als decor én als onderdeel van de sessie.

Wat gaan we doen?
– Telefonische kennismaking om verwachtingen en behoeftes te bespreken.
– Sessie in de natuur van 1 uur

Wie?
De sessie wordt verzorgd door Maaike of Sanne

Waar?
Aan de hand van de telefonische kennismaking kiezen wij een mooi gebied uit in en om Rotterdam en Den-Haag. Je kan ook je eigen wens aangeven.

Wat kost het?
55,-

Heb je vragen of wil je graag een sessie inplannen? Stuur een mail naar hallo@vink-baan.nl

Leave a Reply