Mindful wandelen

Posted on aug 17, 2021 in Mindful wandelen
Mindful wandelen

Wist je dat de natuur een stressverlagend effect heeft door alleen al in de natuur te zijn? Tijdens onze mindfulness wandelingen maken we gebruik van de natuur als decor, middel en metafoor. We organiseren een aantal keer per jaar een mindfulness wandeling op verschillende locaties in de Rotterdamse een Den-Haagse natuur. Het mindful wandelen zullen we afwisselen met oefeningen. Dit zijn elke keer verschillende zittende, liggende of staande meditatie oefeningen. Elke wandeling heeft een eigen thema. Het thema en de exacte locatie maken we vantevoren via instagram en facebook bekend. De wandelingen zijn voor iedereen mét en zónder ervaring. Als je kennis wilt maken met mindfulness, of als je zin hebt om begeleid aan de slag te gaan met oefeningen en meditaties. De natuur biedt veel mogelijkheden waar we tijdens de wandeling en meditaties gebruik van zullen maken.

Programma 2021
Wanneer? zondag 5 september, zondag 24 oktober, zondag 29 november
Hoe laat? 9.30 – 11.30 (verzamelen vanaf 9:15)
Waar? We gaan de natuur opzoeken in en om Rotterdam en Den-Haag, denk aan Kralingse Bos, Ackerdijkse Plassen, Bergse Bos en de Haagse duinen en het strand. Vantevoren laten we de exacte locatie weten. E

Kosten?
25,- (Je ontvangt een tikkie van tevoren)

Door wie?
De meet-ups worden gegeven door Maaike en/of Sanne.

Thema?
Elke wandeling zal een eigen thema hebben. Iedereen met en zonder meditatie en mindfulness ervaring is welkom. Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar hallo@vink-baan.nl

Leave a Reply