Mindful wandelen

Posted on jun 5, 2020 in Mindful wandelen
Mindful wandelen

Nu we in de nieuwe 1,5 meter samenleving weer naar buiten mogen, nemen we jullie graag mee de natuur in. We organiseren in 2020 elke maand een mindfulness wandeling op verschillende locaties in de Rotterdamse natuur. Het mindful wandelen zullen we afwisselen met oefeningen. Dit zijn elke keer verschillende zittende, liggende of staande meditatie oefeningen. Elke wandeling heeft een eigen thema. Het thema en de exacte locatie maken we vantevoren via instagram en facebook bekend. De wandelingen zijn voor iedereen mét en zónder ervaring. Als je kennis wilt maken met mindfulness, of als je zin hebt om begeleid aan de slag te gaan met oefeningen en meditaties. De natuur biedt veel mogelijkheden waar we tijdens de wandeling en meditaties gebruik van zullen maken.

Elke laatste zondag van de maand
Wanneer? 28 juni, 26 juli, 30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november en 27 december 2020
Hoe laat? 9.30 – 11.30 (verzamelen vanaf 9:15)
Waar? We gaan de natuur opzoeken in en om Rotterdam, denk aan Kralingse Bos, Ackerdijkse Plassen, Bergse Bos. Vantevoren laten we de exacte locatie weten. En omdat we gek zijn op het strand en Maaike net verhuisd is naar Den-Haag, duiken we voor de wandeling in augustus de duinen in!

Kosten?
17,50 (Je ontvangt een tikkie van tevoren)

Door wie?
De meet-ups worden gegeven door Maaike en Sanne.

Thema?
Elke wandeling zal een eigen thema hebben. Iedereen met en zonder meditatie en mindfulness ervaring is welkom. Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar hallo@vink-baan.nl

Leave a Reply